سبد خریــــــــــــــــد
ردیف عکس محصول                   نام کالا                   کد کالا قیمت تعداد کل قیمت حذف
1ترمومتر لیزری 400 درجه تستو آلمان مدل Testo 830-T2306001374158000158000
بستن


پیشگیری از کاهش شنوایی در کودکان

از هر هزار کودکی، حدود 3کودک در بدو تولد دچار اختلال کاهش شنوایی می‌شوند

کاهش شنوایی  شایع ترین اختلال شنوایی است که در ابتدا بدون علائم ظاهری بروز می‌کند. اما اگر این بیماری پیش رونده بموقع درمان نشود در اغلب موارد به  اختلال در یادگیری کودک، اختلال در تکلم و حتی عقب‌ماندگی ذهنی کودک منجر می‌شود.

دکتر بیات متخصص گوش و حلق و بینی می‌گوید: «بیماری کاهش شنوایی براحتی می‌تواند هر کودک باهوش و با استعداد را به یک کودک کندذهن و بی‌استعداد تبدیل کند. کودک مبتلا به کاهش شنوایی معمولاً از کم شنوایی شکایت  نمی‌کند و همین امر سبب می‌شود والدین تا مدتها پس از بروز بیماری، متوجه مشکل فرزندشان نشوند.»

به گفته بیات بنابراین هر کودکی که کمرو، خجالتی و منزوی باشد و همچنین کودکان کم هوش یا کند ذهن باید از نظر شنوایی مورد بررسی قرار گیرند. البته در این میان مشاهده شده برخی کودکان به دلیل داشتن ضریب  هوشی بالا، با وجود کاهش شنوایی از نظر یادگیری مانند همسالان خود هستند. آنها کاملاً طبیعی و بدون مشکل به نظر می‌رسند. این درحالی است که استعداد واقعی در این گروه از کودکان، با درمان اختلال شنوایی آشکار خواهد شد.

آمار نشان می‌دهد از هر هزار کودکی که به دنیا می‌آید، حدود 3کودک در بدو تولد دچار اختلال کاهش شنوایی خیلی شدید می‌شوند. اما نباید تصور کرد نوزادانی که با شنوایی طبیعی متولد می‌شوند، از این اختلال مصون هستند. حدود 8/1 درصد از نوزادانی که شنوایی مناسبی دارند طی مراحل رشد دچار کاهش شنوایی می‌شوند. البته شدت بیماری در مبتلایان  مختلف است. او می‌گوید: «بنابراین با توجه به این آمارها درمی یابیم که کودکان بسیاری در اطراف ما از کاهش شنوایی رنج می‌برند که نیازمند درمان خواهند بود.» 

علت کاهش شنوایی,پیشگیری از کاهش شنوایی در کودکان

عفونتهای مکرر گوش میانی یکی از علل شایع و مهم کاهش شنوایی در کودکان است


 به گفته دکتر بیات با وجود اینکه کاهش شنوایی در کودکان می‌تواند علت ژنتیکی داشته باشد، اما با بررسی وضعیت بیماری در میان بستگان کودکان مبتلا به اختلال کاهش شنوایی درمی‌یابیم، حدود 50 درصد کودکان مبتلا به کاهش شنوایی در خانواده‌های سالم به دنیا آمده‌اند و هیچکدام از بستگان آنها هرگز به این بیماری مبتلا نشده‌اند. همین امر باعث شده والدین  انتظار کاهش شنوایی در فرزندشان را نداشته باشند و بیماری این کودکان دیرتر از دیگر مبتلایان تشخیص داده می‌شود.

در حال حاضر بر اساس برنامه وزارت بهداشت، کودکان در بدو تولد و در سن شش سالگی یعنی هنگام ورود به مدرسه تحت سنجش شنوایی قرار می‌گیرند. در عین حال بیات می‌گوید: «این بررسی‌ها بسیار مفیدند ولی باید به خاطر داشته باشیم که  این میزان سنجش کافی نیست. بنابراین حتی اگر کودکی در بدو تولد شنوایی طبیعی داشته باشد، ممکن است بعدها دچار کاهش شنوایی شود. 

پس والدین باید با مشاهده علائمی چون اختلال در تکلم یا اختلال در یادگیری فرزندشان، فوراً برای بررسی شنوایی او توسط متخصص اقدام کنند.  بیات تأکید می‌کنند که  صبر کردن تا سن شش سالگی می‌تواند عوارض جبران ناپذیری برای کودک به دنبال داشته باشد.

 او علل کاهش شنوایی در بچه‌ها  را بسیار متفاوت ارزیابی می‌کند و می‌گوید:«ولی به طور خلاصه می‌توان گفت در صورتی که عصب شنوایی کودک ضعیف باشد، به وسیله تجویز سمعک یا کاشت حلزون شنوایی، درمان انجام می‌گیرد. جالب اینجاست که با درمان درست و بموقع، کودکی که به طور مادرزادی  کاملاً  ناشنوا است می‌تواند مانند افراد عادی جامعه شنوایی طبیعی داشته باشد و از زندگی عادی بهره‌مند شود.»

بیات جمع شدن مایع در پشت پرده گوش و عفونتهای مکرر گوش میانی را  یکی دیگر از علل شایع و مهم کاهش شنوایی در کودکان می‌داند و می‌گوید:« خوشبختانه در این مورد هم با درمان درست و بموقع، شنوایی به حالت طبیعی باز می‌گردد.» او علائم  مهم در این دسته از بیماران را گوش درد‌های مکرر، سرماخوردگی مکرر، گرفتگی بینی و تنفس دهانی، عفونت مکرر گلو و بزرگی لوزه‌ها برمی‌شمرد. به گفته بیات تجمع جرم در مجرای گوش هم می‌تواند تا 30 در صد شنوایی را کاهش دهد. چون جرم به آهستگی جمع می‌شود، هیچگونه درد و علامتی برای کودک ایجاد نمی‌کند. در اغلب موارد تجمع جرم گوش به طور اتفاقی در کودک تشخیص داده می‌شود. خوشبختانه با خارج کردن جرم، شنوایی به حالت طبیعی برمی گردد.

منبع:روزنامه ایران

گرد آورنده : irsanat.com :( رزیتا )
تاریخ ارسال :  1394/4/03     
تعداد مشاهده :3653
ثبت نظرات شما کاربران محترم باعث بهبود مطالب سایت خواهد شد
نام و نام خانوادگی : الزامی
تلفن/ایمیل :
نظر شما : الزامی
کد امنیتی :

الزامی


دیگر مطالب مرتبط با موضوع : پزشک کودکان


جهت دیدن مطالب بیشتر کلیک کنید             
آخرین مقالات ارسالی
مطالب تصادفی


دستگاه تی دی اس متر(TDS)

دستگاه پی اچ متر دیجیتال

هدایت سنج آب,EC متر

فتومتر پرتابل دیجیتال

دماسنج دیجیتال

مولتی متر دیجیتال

ph متر خاک

ph متر، ph سنج

Tds متر

آمونياك سنج

سنسور ph سنج ، پراپ ph سنج

EC متر ، EC سنج

ph سنج هانا ، تستر ph هانا

رفرکتومتر ، قند سنج

EC/TDS متر ، هدایت تی دی اس سنج

EC/TDS/PH متر ، تستر های مولتی پارامتر آب

ترازو آزمایشگاهی

اکسیژن متر آنلاین

پی اچ ph سنج آنلابن

هدایت و تی دی اس سنج آنلاین ،EC/TDS تابلویی انلاین

اکسیژن سنج DO متر آنلاین تابلویی

محصولات شرکت آدوا ADWA -ADWA

تجهیزات کنترل و اندازه گیری آنلاین

کلر سنج

فروش فوق العاده تجهیزات آنلاین تابولویی

محصولات شرکت ای زد تایوان AZ

فلکسی تستر، کلر، کلراید، سختی، سختی کلسیم، مس، روی،سیلیسم



فروشگاه ایران صنعت ،بررسی انتخاب و خرید آنلاین

فروشگاه ایران صنعت در سال 1388 تاسیس گردید، که مفتخر است ، با عرضه محصولات ابزاردقیق ، برق الکترونیک ، ابزارآلات و تجهیزات صنعتی در سراسر کشور با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در خدمت هموطنان گرامی باشد .
ENAMAD logo-samandehi

آدرس : کرج چهار راه کارخانه قند به سمت میدان هفت تیر خیابان پناهی کوچه پناهی 1 پلاک 61 ساختمان اهورا واحد یک
شماره تلفن : 02691300551
شماره همراه : 09106978820 واتساپ ، تلگرام ، ایتا ، روبیکا ، ای گپ روی این شماره می باشد
شماره نمابر : 30008666850361
افراد آنلاین: 100
تاریخ :1403/2/30
پرداخت آنلاین شبکه اجتماعی یوتیوب اینستاگرام شبکه اجتماعی فیس بوک

تمامي كالاها و خدمات اين سایت، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه میاشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به ایران صنعت میباشد.